DE PERFECTE BADKAMER OP MAAT


Badkamermeubel op maat met spiegelkast
Badkamermeubel op maat

Heerlijk relaxen in uw badkamer? Of misschien heeft u wel nood aan een praktische ruimte, waar u zo weinig mogelijk tijd verliest. Alles kan, maar een zekerheid is dat de ervaren schrijnwerkers van CreatYves garant staan voor de perfecte badkamer op maat. Alle schrijnwerk in uw badkamer kan u met een gerust hart aan hen overlaten.

 

Van het uitbreken tot het opleveren van een gerenoveerde badkamer, zaakvoerder Yves staat u van A tot Z bij. Zo kan u rekenen op vakwerk, een duidelijke communicatie en een stipte oplevering van uw badkamer. Als specialist in badkamerrenovatie beschikt CreatYves over een eigen atelier waar alle maatwerk vervaardigd wordt.

 

Is uw badkamer toe aan een renovatie? Laat zeker Yves eens een inschatting komen maken, als specialist in badkamerrenovaties kan hij perfect de mogelijkheden en de kostprijs inschatten. Voor u het weet beschikt u over de badkamer van uw dromen. Het hoeft trouwens niet altijd een volledige renovatie te zijn, ook voor maatkasten kunt u bij CreatYves terecht.


Enkele referenties van badkamerrenovaties en badkamermeubels.