Meer ruimte met maatkasten en dressings


Uw eigen dressing is een genot. Niet alleen wint u ontzettend veel ruimte, het geeft ook een ruimer gevoel aan uw slaapkamer en zorgt voor orde. Bij CreatYves leggen ze zich al jaren toe op dressings. Als vakman denkt Yves mee na over de mogelijkheden en zorgt hij voor een oplossing op maat die perfect bij uw smaak past. Zo beschikt u in een mum van tijd over een op maat gemaakt dressing, waar monden van openvallen. Een ruimte die stijlvol en/of super praktisch is.

 

Maar CreatYves zorgt niet enkel voor kwalitatieve en mooie dressings, ook maatkasten vormen geen enkel probleem. Ergens in uw interieur een kast op maat nodig? CreatYves meet alles zorgvuldig op en zorgt voor een fantastisch resultaat.

 

Voor al uw binnenhuisprojecten betreffende maatkasten en dressings kunt u bij CreatYves terecht. Een naam als een klok met heel wat tevreden klanten. In het eigen atelier in Beerse worden uw dromen gerealiseerd. Zorgeloos genieten van uw maatkast of dressing begint bij het contacteren van CreatYves.


Bekijk hier enkele referenties van kasten op maat en dressings