EEN EIkEN BIJGEBOUW OF POOLHOUSE OP MAAT


Eiken bijgebouwen
Opbouw van eiken houten bijgebouw

Ruimte winnen? Materiaal op te bergen? Of misschien wel een leuke poolhouse om nog meer te genieten van het zwembad en alle spulletjes veilig in op te kunnen bergen? Bij CreatYves zorgen ze voor eiken bijgebouwen en poolhouses op maat. Uw project en wensen worden in detail met u besproken.

 

Met de eiken bijgebouwen en poolhouses op maat van CreatYves geniet u veel langer van uw tuin en/of zwembad. Een vakantiegevoel het hele jaar door, wie droomt daar nu niet van. De gespecialiseerde schrijnwerkers van CreatYves bouwen uw poolhouse in een mum van tijd en volledig aan uw wensen aangepast. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de beste houtsoorten. Indien gewenst kan uw poolhouse of bijgebouw uitgebreid worden met een veranda of bijkomende mogelijkheden.

 

De mogelijkheden zijn enorm en CreatYves denkt graag met u mee. Uw plannen worden besproken, waarna een gedetailleerde offerte op maat volgt. Duidelijke afspraken een stipte opleveringstermijn, daar staat CreatYves garant voor.

 

Bekijk vandaag nog de mogelijkheden, laat uw poolhouse of eiken bijgebouw door CreatYves uitwerken en geniet jarenlang van de bijkomende ruimte. Geen enkele wens is te gek en bij CreatYves helpen ze graag uw dromen realiseren.


Bekijk hier enkele referenties van eikenhouten bijgebouwen?