ecologisch verantwoorde houten poorten


Een sierlijke houten poort is vaak het pronkstuk van uw woning en een echt visitekaartje. Bij CreatYves zijn ze thuis in houten poorten en zijn ze de voorbije jaren uitgegroeid tot een echte specialist in houten poorten in Antwerpen.

 

Door gebruik te maken van de beste tropische houtsoorten gaan de houten poorten van CreatYves jarenlang mee. Bovendien zijn deze poorten ecologisch verantwoord en worden ze op een vakkundige manier geplaatst. Dit natuurlijke materiaal heeft amper onderhoud nodig, zodat u quasi levenslang van de houten poorten van CreatYves kunt genieten.

 

In het eigen atelier in Beerse worden de houten poorten op maat gefabriceerd, waarna deze op een heel degelijke manier worden gemonteerd. Door deze werkwijze kan uw houten poort niet verzakken. Door te werken met padouk, een tropische houtsoort, heeft u amper onderhoud aan uw poorten en krijgt uw houten poort een mooie grijze uitstraling.

 

Naast houten poorten, staat CreatYves ook in voor de automatisatie van uw poort en videofonie. Zo kunt u bij één specialist in houten poorten terecht gedurende het hele project. Bekijk zeker eens de referenties op onze extra website over houten poorten regio Antwerpen, regio Mechelen en/of regio Turnhout.


Bekijk hier enkele referenties van onze houten poorten.Automatisering en videofonie


 Een op maat gemaakte houten poort of schrijnwerk is stap 1, maar helemaal maak je het af met de juiste poortautomatisatie en videofonie. Bij CreatYves hebben ze zich niet enkel gespecialiseerd in schrijnwerk op maat in, maar ook op technologie. Voor hun poorautomatisatie en videofonie doen ze beroep op vooruitstrevende merken die stuk voor stuk hun deugdelijkheid al hebben bewezen. 

 

Bent u dus op zoek naar één partner die uw schrijnwerk en maatwerk onder handen neem, maar tegelijkertijd ook zorgt voor de automatisatie en videofonie, neem dan contact op met CreatYves. Ze bekijken graag de mogelijkheden en installeren alles netjes. 


Poortautomatisatie Nice

Uw houten poort automatiseren met een deugdelijk systeem. De oplossingen van Nice zullen zeker een oplossing bieden. Bij CreatYves hebben ze deze systemen in de vingers en de installatie is dan ook een fluitje van een cent. Informeer zeker naar de mogelijkheden, Yves demonstreert graag de functionaliteiten van het systeem. BTicino Videofonie

Combineer technologie, topkwaliteit en design, zo kom je uit bij BTicino. Dit Italiaanse merk is een topspeler en het 2-draadssysteem zorgt voor een snelle plaatsing. Fouten zijn uitgesloten, zeker als de vaklui van CreatYves ermee aan de slag gaan. Dit systeem match perfect met uw houten poort. Aiphone Videofonie

Een betaalbaar toegangscontrolesysteem voor zowel particulieren als bedrijven? De systemen van Aiphone zijn uiterste efficiënt en zorgen voor een waterdichte toegangscontrole. CreatYves zorgt ervoor dat dit systeem naadloos samenwerkt met uw houten poort.